fbpx

Akadálymentesített PREMIUM kád

Vaňa s dvierkami ŠTANDARD

A PREMIUM kád – a vásárlónak magasabb komfort standardot biztosít, főként a higiénia fenntartásában, hiszen az ajtó minden sarka lekerekített, így könnyebb tökéletesen tisztán tartani. Továbbá a kád ajtajának belsejében mágnes található és nemesacél kilinccsel rendelkezik a könnyebb zárhatóság érdekében.

Kinek tervezték a kádat?

Az akadálymentesített CA-PLAST kádat ajtóval, minden fürdőszobába szánjuk, családi házba, hétvégi házba, sőt 160×70-es átmérővel elfér akár a panel fürdőszobában is. Biztosan kiváló felhasználási területet kaphat a nyugdíjas otthonokban és szociális létesítményekben, egyszerűen bárhol, ahol szeretnék biztosítani azon hozzátartozóiknak a kényelmes fürdést és relaxációt, akiknek nehézségeik vannak a hagyományos kádba lépéskor és kilépéskor, viszont szükségük van arra, hogy teljesen felmelegíthessék testüket.

Az ajtó szükség szerinti elhelyezése

A világon egyedi variálható megoldásnak köszönhetően az Önök számára minden kád személyre szabottan készülhet el! Kiválaszthatja az akadálymentesített kád méretét 160, 170 vagy 180-as, meghatározhatja a szifon elhelyezkedését a kádban jobb vagy bal oldalt, a 180-as kád esetében esetleg középen, sőt azt is, hogy az ajtó pántjai bal vagy jobb oldalon legyenek. Itt azonban az akadálymentesített kád személyre szabása nem ér véget – megszabhatja továbbá az ajtó pontos pozícióját a fürdőszobája elrendezése szerint úgy, hogy az ajtó ne akadályozza a mosógépet, szekrényt vagy a mosdót. Felkeltettük az érdeklődését? További információ a megrendelőlapon.

Biztonság

Az ajánlatunkban újdonságként szerepel a kád aljára a csúszásgátló CA-GRIP kiegészítő felület, annak érdekében, hogy zuhanyzáskor és az ajtón keresztül a kádba lépéskor megnöveljük a biztonságot. A cégünk által kifejlesztett CA-GRIP csúszásgátló bevonat egyedi technológiával készült, ami könnyű tisztítást és hosszú élettartamot biztosít a csúszásgátló felületnek.
Az új kádja részére erről a technológiáról több információt itt talál.

Kádak kiegészítő felszerelése

Az új, ajtóval ellátott kádja kényelmének növelése érdekében beszerelhető a kád felengedése a túlfolyón keresztül, amit ITT talál, továbbá kapaszkodó, fejtámasz vagy az egyszerű zuhanyozás érdekében még kádparaván is. Magától értetődő a masszázsrendszer, három alap kivitelezésben vagy az ügyfél egyéni választása alapján. Tájékozódjon az új akadálymentesített kádjába a hidromasszázs rendszer beszerelésének lehetőségeiről is.

A kádak elérhető méretei

Lenka kád 160 x 70

Lenka kád 170 x 75

Lenka kád 180 x 80

100%-ig vízálló!

A speciális tömítő rendszer és a beszerelés módja biztosítja, hogy a kád ajtaja a többszörös biztonsági biztosítéknak köszönhetően 100%-osan vízálló.

Kád vagy zuhanyozó?

Nem tudja eldönteni, hogy kádat vagy zuhanyozósarkat szeretne?
Vásároljon ajtóval ellátott kádat.

A kádparaván nem akadály

Az akadálymentesített kádra rászerelhető
a kádparaván is.

Galéria


Több kérdése van? Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba , itt vagyunk Önnek.