fbpx

Gyakran feltett kérdések

Kinek szánjuk a szenior kádat?

Ennek a kádnak a kihasználhatósága sokoldalú, de ahogyan azt már a megnevezése is mutatja elsődlegesen az idősebb személyek számára készült, akiknek problémáik vannak a klasszikus kádba lépéssel és kádból kilépéssel, viszont egyúttal nem szeretnének lemondani a fürdés komfortjáról sem. Ez a kád egyidejűleg nagyon jól kihasználható azokban a háztartásokban, ahol nem tudnak dönteni a kád és a zuhanytálca között. Az ajtóval felszerelt kád mindkét oldal komfortigényeit kielégítheti. Az ajtóval felszerelt kád továbbá kiváló alternatíva azon fiatalok számára, akiknek akár veleszületett jellegű, akár baleset következményében problémáik vannak az alsó végtagjaikkal.

Hogyan van megoldva az ajtók tömítése?

A kád ötszörös tömítéssel van felszerelve a szivárgás ellen. A négy fő tömítés a kád belsejében van elrejtve és az ajtókeret szilárd összekacsolása 100%-os tömítést biztosít a kád és az ajtókeret között, anélkül hogy bármilyen körülmény esetén szivároghatna. Az ajtó és a keret közti tömítés szilikon tömítésrendszer alapján készült, miközben a kád ajtaja mindig a kád belseje felé nyílik, a víznyomás hat az ajtóra, az ajtó hozzásimul a tömítéshez, ezzel biztosítva az ajtó jó tömítését. Ez a tömítés mindig kivehető és tisztítható és az esetleges meghibásodás esetén könnyen újra cserélhető.

Szivároghat valamikor az ajtóval felszerelt kád?

Megtörténhet, hogy az ajtó szivárog, de ez a hiba mindig könnyen eltávolítható. Az első lehetőség, ha a tömítés megsérült, átszakadt, vagy máshogy károsodott, erre a megoldás a tömítés cseréje, melyet nálunk megvásárolhat. A második lehetőség, ha a tömítés az ajtókeretben eldeformálódott, ezért nem simul hozzá az ajtóhoz száz százalékosan, ezzel apróbb szivárgást okozva. Ezt a hibát pár pillanat alatt el lehet távolítani, a tömítést elég egyszerűen kiegyengetni.

A szenior kád tényleg kézzel készül?

Igen, minden CA-PLAST akadálymentesített kád kézzel készült Szlovákiában, mégpedig Csacán (Čadca) GELCOAT felületkezeléssel.

Mi a GELCOAT felületkezelés az akadálymentesített kádon?

Ez a felületkezelés a szaniter termékek első osztályú kezelése, amelynek használata kifejezetten a kézi termelésre korlátozódik. A gelcoat felületkezelés a termék felszínének állandó színét biztosítja, továbbá a porózus mentességét és a hajfestékkel illetve akár az acetonnal szembeni ellenálló képességét. Továbbá a gelcoat károsodás esetén szinte minden esetben teljesen kijavítható, látható színbeli vagy felület minőségbeli eltérései nélkül.

Milyen a szenior kád teherbírása?

Gyártóként garantáljuk a termék minimálisan 500 kg-os teherbírását, mégpedig a kád alatti tér aláfalazása vagy egyéb mechanikai megerősítések nélkül.

Hol gyártják a kádat?

Az ajtóval felszerelt kád szlovák termék, melyet Csacán (Čadca) gyártunk, a kádba az ajtót utólag a kliens igényei alapján a kád konkrét helyére szereljük be. Ez a technológia egyedülálló és egyedi, ezért a vásárlóinknak olyan terméket tudunk nyújtani, aminek nincs az európai piacon konkurenciája.

Elmehetek a gyártási területre körülnézni?

Természetesen amennyiben szeretné megnézni az ajtóval felszerelt szenior kádat élőben, egy előre egyeztetett időpontban eljöhet minket meglátogatni.

Hol árusítják az akadálymentesített fürdőkádat?

Az ajtóval felszerelt akadálymentesített fürdőkádat Szlovákiában, Csehországban, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Franciaországban árusítjuk.

Miért van a STANDARD kád ajtaján mágnes?

Az ajtóval felszerelt STANDARD szenior kádban mágnest rejtettünk el, ami megkönnyíti a kád ajtajának bezárását akár egy kézzel is, így nem kell az ajtót a könnyed bezárás érdekében megtartani, ezt a beépített mágnes megteszi Ön helyett. Ezzel a megoldással igyekeztünk azokra a vásárlókra is gondolni, akiknek a felső végtagjaikkal vannak problémáik.

Tudnak kádat csúszásgátlóval is előállítani?

Igen, a kádjainkra utólagosan is fel tudjuk vinni a csúszásgátló bevonatot a szifon környékére vagy a kád ajtajához. Ez a csúszásgátló változat az egyik legjobb a piacon, mivel C osztályú csúszásgátlóról van szó, ami a  fürdés során a legmagasabb védelmét biztosítja a kliens számára. A piacon egyedüli cégként aktívan kommunikálunk a vásárlóval az alkalmazását illetően, főként az olyan kérdésekben, hogy a vásárló milyen méretben és hol szeretné alkalmazni a csúszásgátlót az új ajtóval felszerelt kádjában.

Több kérdése van? Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba , itt vagyunk Önnek.